Nissan De Baets Logo

Nieuwe Nissan Micra

23/12/2016
Nieuwe Nissan Micra

Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA Gen5 u een inspirerende rijervaring.

GEVORMD IN STIJL

Het draait bij de nieuwe Nissan MICRA helemaal om een iconish en expressief design. Van sportieve lijnen tot het inspirerende interieur.

PERSOONLIJKE EXPRESSIE

Laat de normen links liggen en maak een persoonlijk statement met een auto die uw individualiteit weerspiegelt. Voor de gloednieuwe Nissan MICRA kunt u kiezen uit een breed scala aan verschillende stijlconfiguraties.

EEN INSPIRERENDE ERVARING

Het verfijnde interieur van topkwaliteit in de gloednieuwe Nissan MICRA is bedacht om uw eigen omgeving te vormen en biedt een afgestemde mix van ruimte en comfort.

BOSE® PERSONAL® AUDIOSYSTEEM

PREMIUM TECHNOLOGIE

Een rit in de gloednieuwe Nissan MICRA is een opzwepend avontuur, ondersteund door toonaangevende technologie, vooral met het gloednieuwe en exclusieve BOSE® Personal® audiosysteem met onder andere twee luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurdersstoel

ERVAAR DE NIEUWE MICRA

Rij vol vertrouwen: de gloednieuwe Nissan MICRA biedt u een spannende en toch veilige rit door manoeuvreerbaarheid en soepelheid perfect te combineren.